Bábos Nyaralás

2021. július 26-tól 30-ig tartotta a Kemence Egyesület az idei "bábos" nyaralását. A lelkes kis kreatív csapat a héten nemcsak betanulta a közel félórás mesét, hanem még el is készítette a bábokat és kellékeket, hogy pénteken bemutassa a közönségnek "A papucsok" című előadást!

Garabonciások a Kemencés Ház udvarán

2021. augusztus 12-én a Garabonciás Folklór Egyesület néptánctábora látogatott el a Kemencés Ház udvarára!

Kemencés Szín átadás

2021. augusztus 31-én a TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00600 azonosító számú„KEMENCÉS SZÍN” című projektben átadásra került az új közösségi tér.

Családi Nap a Kemence Egyesületnél

2021. szeptember 25-én Családi Napot tartott Komárom szőnyi városrészében a Kemence Egyesület.Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki részt vett a rendezvényen! Volt, aki a főzőversenyen indult, volt, aki kézműves termékeit állította ki, vagy éppen bemutatót tartott az érdeklődőknek. A napot a Napraforgó Citerazenekar műsora indította, őket a Szőnyi Lovas Sportegyesület huszár karüsszel bemutatója követte. A kicsiket, családokat a Kemence Bábcsoport bábelőadása, majd a Tempo Karate Klub és a KVSE FitKid bemutatója várta. Délben a főzőversenyen indult nyolc csapat vendégelte meg a családi nap résztvevőit, akik a délután során még rendőrségi bemutatót, és a Dogland Kutyaiskola bemutatóját is láthatták.

Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye

2021. szeptember 28-án a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, egy rendezvényen köszönte meg az EFOP-1.2.9 projektben résztvevő konzorciumi partnerek munkáját.

Gyermekzenekarok Nemzetközi Találkozója

2021. október 3-án Gyermekzenekarok Nemzetközi Találkozójának adott helyet a Kemencés Pajta.

Kalács sütés

2021. november 9-én a Komáromi Gesztenyés Óvoda Napocska csoportja látogatott el a Kemencés Házba, hogy sajátkezűleg készítsenek fonott kalácsot, amit aztán haza is vittek.

A bábozás népszerűsítése

2021. november 17-én az NTP-INNOV-21-0332 számú, "Bábozással a tehetséges gyermekekért" című projektet és a bábozást népszerűsítve "bemutatkoztak" a Kemence Bábcsoport bábjai Mocsán!

Szociális farm road-show a Kemencés Pajtában

A Magyar Szociális Farm Szövetség egyik országjáró rendezvényhelyszíne a Kemencés Pajta volt, mivel szervezetünk alapító tagja a szövetségnek, illetve egyesületünk elnöke látja el az alelnöki feladatokat.

Szakmai nap a Kemencés Pajtában

A Trebag Kft. és a Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete tartotta a Kemencés Pajtában ERASMUS pályázatuk szakmai napját, ahol a REL szervezőknek szóló új tananyagukat tesztelték hazai REL szakértőkkel.

Disznót vágtak a tűzoltók a Kemencés udvarban

A komáromi tűzoltók a Kemencés udvarban csapatépítő jelleggel 2021. november 27-én disznót vágtak!

Szőnyben járt a Mikulás

Komárom szőnyi és a molaji városrészében járt a Szőnyért-Molajért Tanácsadó Testület Mikulása.