Családbarát-munkahely Tanúsító Védjegy

2020. január 2-tól a Kemence Hagyományőrző Gasztro-kulturális és Közösségfejlesztő Egyesület megkapta a Családbarát Hely Védjegy Bronz fokozatát, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma alapított.

Büszkén viseljük ezt a Védjegyet is, hiszen tevékenységünk során szem előtt tartjuk azt, hogy kollégáink munkáját, a család és munka közötti egyensúly megteremtése fényében alakítjuk ki, amellyel a hatékonyságot és az eredményességet is elérjük.

Akkreditált rehabilitációs foglalkoztató

Megváltozott munkaképességű kollégákkal dolgozunk.

Társadalmilag felelős szervezet

Az értékteremtő foglalkoztatás, a for-profit szervezetekkel kötött együttműködések alapján sikeresek. Tudásunkat mentorálásokkal adjuk tovább, stratégiákat dolgozunk ki vállalatok számára.

Felnőttképző Intézmény

Egyesületünk 2021. márciusától felnőttképző hellyé vált saját képzési palettával rendelkezik, amelyről ITT olvashat bővebben.

Szociális Farm Tanúsító Védjegy

Egy pozitív társadalmi funkciókkal kiegészített mezőgazdasági modell a szociális farm, ahol megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő, mentális problémákkal küzdő kollégákkal teremtünk értéket. Védjegy a magas minőséget bizonyítja az előállított termékekre.

Védett foglalkoztató

A Kbt. 33. § (1) bekezdése alapján ajánlatkérő a közbeszerzési eljárásban való részvétel jogát fenntarthatja védett munkahelynek minősülő szervezeteknek. Ezeken az eljárásokon így csak olyan gazdasági szereplők vehetnek részt, melyek védett munkahelynek minősülnek, ezáltal elősegítve, hogy a megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató szervezetek hatékonyabb módon hozzáférjenek a közbeszerzési szerződésekhez.

Minőségplitikai nyilatkozat

Cím

2921 Komárom, Kossuth utca 81.

 

 

Nyitvatartás

Előzetes egyeztetés alapján

Kapcsolat

kemence.egyesulet@gmail.com
+36 70 774 1111