Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc risus quam, commodo et eros non, tincidunt tincidunt turpis. Maecenas sit amet viverra velit. Donec erat dui, laoreet vel leo maximus, fringilla rhoncus urna. Aliquam nec tristique nibh, vitae venenatis ante. Praesent elementum augue lorem.

Küldetésünk

Egyesületünk fő mottója – hasonlóképpen a velünk szorosan együttműködő Szőnyi Lovas Sportegyesületéhez – a tényleges társadalmi igényekre válaszoló, közös célért való közös tenni akarás, a kultúra és a hagyományok ápolása.

Történetünk

A kistérségben 2011 óta első közösségi térrel rendelkező Szőnyi Lovas Sportegyesület alapítóiként a folyamatosan bővülő programkínálataink és tevékenységi körünk bővítése céljából hoztuk létre a Kemence Hagyományőrző, Gasztro-kulturális és Közösségfejlesztő Egyesületet 2016 januárjában.

A Kossuth utcában található százéves parasztház kezdettől fogva betölti valódi közösségi központi szerepét: a foglalkozásokon való részvételen kívül is bárki bármikor betérhet egy beszélgetésre, teára, vagy – ami szintén elég gyakori – valamilyen ajándék vagy adomány átadására.

A megalakulás óta folyamatosan bővülő programjainkkal városi szinten is egyre szélesebb társadalmi rétegeket érünk el; szívesen jár hozzánk minden korosztály, kisóvodástól a fiatal generáción keresztül az idősekig.

Az október végi házavató összejövetelt követően indult el a téli „tesztidőszak”, melyen az egyes programokra való igényt és megvalósításuk sikerességét mértük fel. 

Részben ezek alapján, a Kemencés Házban jelenleg helyet kapó programok sorában – az egyesület neve által is sugalltan – gasztronómiai, kulturális és közösségfejlesztő jellegű összejöveteleket, de ezek mellett művészeti terápiás, valamint a fenntartható gazdálkodást népszerűsítő, azt elsősorban gyerekekkel megismertető foglalkozásokat, illetve az esélyteremtés jegyében hamarosan induló programokat is kínálunk.

Munkatársaink

Rendkívül széles körű tevékenységünkben sokféle érdeklődésű és szakmájú tag, illetve segítő vesz részt. Az általuk szervezett és lebonyolított rendszeresen, klub jelleggel működő foglalkozásoknak ad otthont a Kemencés Ház.

Kemence Egyesület

Address

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 39325
Get Directions

Library Hours

Thurs – Sat : 10am – 6pm
Sun : Closed
Mon – Wed : 10am – 8pm

Contact Us

(235) 462-4623
info@divilibrary.com

Login

Subscribe